A Rilon 160 Mini és 200T inverterei népszerű modellek a haza piacon köszönhetően a megbízhatóságuknak, kedvező áruknak és azoknak nem bonyolult, de hasznos segédfunkcióknak, amik megkönnyítik mind a kevésbé tapasztalt hegesztők, mind a rutinos mesterek munkáját. A közelmúltban felvettük választékunkba a Rilon gépek egy nagyobb teljesítményű változatát, hogy a nehéz fémszerkezetek gyártói is élvezhessék ezeket az előnyöket.

A RILON 315G-re jellemzőek azok az előnyös tulajdonságok, amik a kisebb testvéreit népszerűvé tették. Ugyanúgy kiemelkedően megbízható hegesztőgépről van szó, mint az elődök esetében. Ezen a modellen is megtalálhatók a Hot start és az Arc force funkciók, amik megkönnyítik az ívgyújtást, és bizonytalan körülmények között is stabilizálják az ívet.

Lényeges különbség viszont, hogy a RILON 315G IGBT inverterrel készül. A gép használható pálcás (MMA) hegesztéshez és Lift-TIG hegesztéshez; ez teszi igazán sokoldalúan használható berendezéssé.

A gép alaptartozákai: Testkábel, elektródafogó kábel. A neves márkák hasonló tudású modelljeihez képest töredék áron megvásárolható. A gép egyeztetett időpontban bármikor kipróbálható és raktárról megvásrolható.