Univerzális inverteres hegesztőgép MIG (CO), Lift TIG (AWI), MMA hegesztési módokkal, testkábellel. 3 ÉV GARANCIA.869.950 Ft 797.306 Ft (685.000 Ft+ÁFA 627.800 Ft+ÁFA)
Cikkszám: K14146-1
Súly: 50 kg
Kosárba teszem

Leírás

Minden igényt kielégítő univerzális hegesztőgép, ami ötvözi a jól ismert Lincoln minőséget a legmodernebb irányítással a hegesztési folyamat valaha volt legprecízebb kézben tartásáért.

Hegesztési módok: Manuális, szinergikus és FCW (porbeles) MIG (CO), szelepes TIG (AWI), MMA.

Praktikus és ergonomikus kialakításának köszönhetően műhelyben és munkaterületen könnyen mozgatható, tárolórekeszeinek és a pisztolytartónak köszönhetően mindig rend van a munkaállomáson. Üzemeltethető akár 100 m-es hosszabbítóról vagy aggregátorról is, a gép PFC programjával optimalizálhatjuk az energiafelhasználást. A szinergikus program megkönnyíti a használatot a kevésbé tapasztalt hegesztőnek is.

Jól felépített menürendszerével a hegesztés minden paramétere kézben tartható, de szükség esetén gyorsan és egyszerűen módosítható.

A géphez a következő tartozékokat adjuk: testkábel, gáztömlő. (A képen látható gázpalack és reduktor nem képezik az ajánlat tárgyát.)

Ajánlott: minden lakatosműhelyben, könnyű acélszerkezet gyártó, járműjavító üzemben és lemezmunkáknál kompromisszumoktól mentes megoldást jelent, de melegen ajánljuk minden olyan műhelybe, ahol egy gépen több ember is dolgozik, ahol sokféle hegesztési műveletet kell végezni, ahol munkaterületre is ki kell vinni a gépet, esetleg ahol hegesztésben kevésbé jártas munkatársak is dolgoznak.

A gépre 3 év garancia érvényes.

A Lincoln Speedtec 215C hegesztőgépről ismertetőt itt olvashat, egy rövid bemutató videót itt nézhet meg.

 

  • hegesztési módok: Manuális, szinergikus és FCW MIG, szelepes TIG, MMA
  • tápfeszültség, biztosíték: 230V egy fázis, 25A
  • hegesztő áram, MIG (A): 20-200
  • hegesztő áram TIG (A): 40-160
  • hegesztő áram, MMA (A): 30-160
  • bekapcsolási idő (110A/200A): 100%/25%)
  • gép nettó tömege (kg): 42

Kapcsolódó termékek