MIG pisztolyainkról

Ipari felhasználásra alkalmas MIG hegesztőpisztolyokat gyártunk 500 A terhelhetőségig. Gyártmányaink Binzel csereszabatosak, így aki Binzel hegesztőpisztolyt keres, annak a mi termékeink is alkalmasak lesznek - minőségi kompromisszumok nélkül, igen kedvező áron. Gyártáskor a hosszú élettartamot, kényelmes használatot és a megbízható teljesítményt tartjuk szem előtt - azokat a szempontokat, amik valóban lényegesek egy hegesztőpisztolynál.

MIG pisztolyainkat gyártjuk víz- és gázhűtéses kivitelben, fix vagy forgatható nyakkal, 4 féle markolattal, automata rendszerekhez is, akár 500 A terhelhetőségig. A gyártáshoz felhasznált koaxiális és vízáramkábelek is saját műhelyünkben készülnek. A pisztolyok hossza 3-4-5 m, egyedi igényre ettől eltérő hosszban is gyártjuk őket.

Az alábbiakban bemutatjuk a fő típusainkat.


TG GRIP

Visszatérő vásárlóink kedvenc típusa ez a fix nyakas, gázhűtéses hegesztőpisztoly család. A GRIP markolat kényelmes fogást biztosít és stabil fogást biztosít bármilyen kesztyűben. A piacon fellelhető hasonló markolatú pisztolyok között ez a legkedvezőbb árú modell. A kábelt robusztus gömbcsuklós törésgátló védi.

Tovább olvasok

TG

Egy kedvezőbb árú, de ugyanúgy hosszú élettartamra tervezett fix nyakas gázhűtéses hegesztőpisztoly család. A kábelt gömbcsuklós-rugós törésgátló védi. Alapértelmezés szerint fekete markolattal készül, de kék markolattal is rendelhető.

Tovább olvasok

TB

Egy ívelt markolattal, fix nyakkal gyártott gázhűtéses hegesztőpisztoly család. Vezérlés: mikrokapcsolóval történik. Könnyű és kedvező árú hegesztőpisztolyok könnyűszerkezetek gyártóinak.

Tovább olvasok

TG AL, TG AL GRIP

Fix nyakas gázhűtéses hegesztőpisztolyok alumínium hegesztéséhez. A pisztolyokat rövidített kábelhosszúsággal, teflon huzalvezetővel és alumíniumhoz való áramátadóval szereljük. Választható GRIP vagy G markolattal. Kérésre természetesen más kábelhosszal vagy markolattal is gyártjuk.

TG AL GRIP hegesztőpisztoly

Tovább olvasok

TGF

Egy népszerű forgónyakas gázhűtéses hegesztőpisztoly család kedvező áron. Büszkék vagyunk rá, hogy a forgónyakak saját műhelyünkben készülnek. A pisztolyokat jól bevált G markolatunkkal gyártjuk, a kábelt gömbcsuklós törésgátló védi.

Tovább olvasok

TBF

Egy népszerű forgónyakas gázhűtéses hegesztőpisztoly család könnyűszerkezetek gyártóinak. Büszkék vagyunk rá, hogy a forgónyakak saját műhelyünkben készülnek. Mikrokapcsolós vezérléssel.

Tovább olvasok

TGW GRIP

Vízhűtéses hegesztőpisztoly család, ami minden igényt kielégít, A GRIP markolat kényelmes fogást biztosít és stabil fogást biztosít bármilyen kesztyűben. A piacon fellelhető hasonló markolatú pisztolyok között ez a legkedvezőbb árú modell. A kábelt robusztus gömbcsuklós törésgátló védi.

Tovább olvasok

TGW

Egy kedvező árú, jól bevált vízhűtéses hegesztőpisztoly család. A kábelt robusztus gömbcsuklós törésgátló védi. Alapértelmezés szerint fekete G markolattal készül, de kék markolattal is rendelhető.

Tovább olvasok

TGW AUT

Automata rendszerekhez gyártott vízhűtéses hegesztőpisztolyok. Ez a család erősített gumi vízáramkábellel és műanyag csőmarkolattal készül. Választható egyenes vagy 45°-ban hajlított nyakkal, de külön kérésre ettől eltérő kialakítással is elkészítjük Önnek.

Tovább olvasok