TIG pisztolyainkról általában

Ipari felhasználásra alkalmas TIG hegesztőpisztolyokat gyártunk 300 A terhelhetőségig. Gyártmányaink Binzel csereszabatosak, így aki Binzel hegesztőpisztolyt keres, annak a mi termékeink is alkalmasak lesznek - minőségi kompromisszumok nélkül, igen kedvező áron. Gyártáskor a hosszú élettartamot, kényelmes használatot és a megbízható teljesítményt tartjuk szem előtt - azokat a szempontokat, amik valóban lényegesek egy hegesztőpisztolynál.

TIG pisztolyaink gáz- és vízhűtéses kivitelben készülnek, fix vagy flexibilis nyakkal, Dinse típusú csatlakozóval, 3 féle markolattal. Kábelhossz: 4 v. 8 m, egyedi igényre ettől eltérő. A pisztolyok alapból nem tartalmazzák a vezérlő csatlakozót, de kérésre azokat is felszereljük, vagy külön megvásárolhatók.

A TIG pisztolyok variációnak száma szinte végtelen. Az alábbiakban bemutatjuk a szériagyártmányainkat, és a rendelhető extrákat.


TR B GRIP

Minden igényt kielégítő TIG hegesztőpisztoly család gáz-és vízhűtéses kivitelben. A gumibetétes GRIP markolat kényelmes és stabil fogást biztosít minden körülmények között. A bőrtoldó ellenállóvá és mégis könnyen kezelhetővé teszi a kábelköteget.

Tovább olvasok

TR

Kedvező árú, de megbízható, hosszú élettartamra tervezett TIG hegesztőpisztolyok gáz – és vízhűtéses kivitelben.

Tovább olvasok

TR V

Szelepes hegesztőpisztolyok univerzális hegesztő inverterekhez gázhűtéses kivitelben.

Tovább olvasok

Rendelhető extrák

TIG pisztolyainkhoz rendelhető extrákról a részletekre kattintva olvashat.

Tovább olvasok